Provozovatel na tomto webu zpracovává cookies potřebné pro fungování webových stránek, analytické účely a marketing. Více informací
Debaras

  • Hledám práci
  • Nabízím práci
    • Registrace
    • Podat inzerát
    • Headhunting / Přímé vyhledání zaměstnance
  • Gastroscéna
    • Aktuality v Gastronomii
    • Služby
  • Brigady - DebarasPRO

Debaras

  • Hledám práci
  • Nabízím práci
    • Registrace
    • Podat inzerát
    • Headhunting / Přímé vyhledání zaměstnance
  • Gastroscéna
    • Aktuality v Gastronomii
    • Služby
  • Brigady - DebarasPRO

Mapa serveru

Obsah

  • Úvod
  • Hledám práci
  • Nabízím práci
    • Registrace
    • Podat inzerát
    • Headhunting / Přímé vyhledání zaměstnance
  • Gastroscéna
    • Aktuality v Gastronomii
    • Služby
  • Obchodní podmínky
  • O nás
  • Kontakty
  • Ceník
Sdílet
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • E-mail

Přihlášení uživatele
  • zapomenuté heslo
  • registrace uchazeče
  • registrace zaměstnavatele
  • Facebook přihlášení

Z blogu „Co se děje“

Piazzetta Four Seasons o svátcích opět ožije

Piazzetta Four Seasons o svátcích opět ožije

Pop-up restaurace Piazzetta hotelu Four Seasons s poklesem teplot na hodnoty kolem nuly změnila svou tvář. Atmosféru sluncem zalitého italského městečka nahradila vánoční nálada, nechybí tu dokonce ani ohniště na opékání marshmallows. více

Autentista je vinným barem bez kompromisů

Autentista je vinným barem bez kompromisů

 V centru Prahy byl v první polovině října otevřen nový wine & champagne bar. Zaměřuje se na autentická vína, jež mu dala také jméno – Autentista. Jeho majitelé Bogdan Trojak a Antonín Suchánek si malé cíle nekladou. Rádi by se do budoucna zařadili mezi nejlepší bary s naturálními víny v Evropě a pro hosty chtějí být jasně identifikovatelným wine spotem nabízejícím seriózní vína za seriózní cenu. Kromě nich do Autentisty pustili ještě výběrovou kávu, domácí dezerty a fermentované bowls. více

Galerie pivních stylů: Chvála české desítky

Galerie pivních stylů: Chvála české desítky

Od loňského prosince neumožňuje česká legislativa označovat piva jako deseti- či dvanáctistupňová. Ta první patří nyní do kategorie piv výčepních, silnější mezi ležáky. V pojmenování vlastních značek však pivovary pojem české desítky ctí i nadále, pro žíznivé konzumenty je to tak stále spolehlivé vodítko. více

Tři pivovarští nováčci přímo v metropoli

Tři pivovarští nováčci přímo v metropoli

Objevování nových minipivovarů přestalo být soutěžní disciplínou beergeeků. Přibývají ve městech i na venkově, přičemž jejich počet už zvládl překročil čtyři stovky. O úspěchu či dokonce setrvání na trhu ovšem na základě atraktivity nabídky, úrovně prostředí i umění marketingu majitelů rozhodují hosté. Bude zajímavé sledovat, kolik přízně udělí a zachovají třem novým restauračním pivovarům, rozesetým po různých koutech hlavního města. Společným rysem trojice nováčků je zajímavé pivní portfolio a bohatá nabídka kuchyně, ale také vysoké renomé jejich sládků. více

Jaká budou letošní Svatomartinská?

Jaká budou letošní Svatomartinská?

Přesně za dva týdny se začnou otevírat Svatomartinská vína. Podle předběžných odhadů jich na trh letos zamíří přes 2 200 000 láhví, což je obdobné množství jako v loňském roce. Mimořádně teplý a slunečný ročník navíc slibuje vysokou kvalitu. více

  • Obchodní podmínky
  • O nás
  • Kontakty
  • Ceník
  • Mapa serveru
  • webdesign PILOT
  • Platforma aPilot
  • Obchodní podmínky
  • O nás
  • Kontakty
  • Ceník
  • Mapa serveru
  • webdesign PILOT
  • Platforma aPilot
  • © 2019 D&R Solution s.r.o.