Provozovatel na tomto webu zpracovává cookies potřebné pro fungování webových stránek, analytické účely a marketing. Více informací
Debaras

  • Hledám práci
  • Nabízím práci
    • Registrace
    • Podat inzerát
    • Headhunting / Přímé vyhledání zaměstnance
  • Gastroscéna
    • Aktuality v Gastronomii
    • Služby

Debaras

  • Hledám práci
  • Nabízím práci
    • Registrace
    • Podat inzerát
    • Headhunting / Přímé vyhledání zaměstnance
  • Gastroscéna
    • Aktuality v Gastronomii
    • Služby

Manažer/ka restaurace / Vedoucí provozu

všechny inzeráty
Pracovní pozice
  • Manager
Druh pracovního poměru
  • Na stálo

Místo: Meat&Greet burgerhouse (Senovážné náměstí 994/2, Praha 1)

Moderní a dynamická restaurace v centru Prahy hledá do svých řad gastro nadšence na pozici manažera / vedoucího provozu.


Náplň práce:


• Dohled nad chodem restaurace


• Vedení a motivace týmu zaměstnanců


• Zaškolení a rozvoj nových zaměstnanců


• Plánování směn a zajištění odpovídajícího personálu


• Kontrola inventur


• Kontrola uzávěrek


• Objednávky a komunikace s dodavateli


• Správa rezervací v rezervačním systému


Nabízíme:


• Osobní rozvoj a možnost kariérního růstu


• Motivující finanční ohodnocení


• Přátelský kolektiv a dynamické prostředí


• Bezplatné stravování

Požadujeme:


• Praxi a zkušenost s vedením restauračního podniku


• Samostatnost, zodpovědnost a pracovní nasazení


• Spolehlivost a profesionální přístup


• Komunikační schopnosti v češtině a angličtině


• Organizační schopnosti


• Týmový lídr

Manažer/ka restaurace / Vedoucí provozu

Zaměstnavatel: DRENTHE s.r.o. (Vodičkova 682/20, Praha 1)

Kontaktní osoba: Ivana Diatilová

  • i.diatilova@seznam.cz
  • telefon: 606884211
Odpovědět
Podat inzerát
Informace o zpracování osobních údajů
Sdílet
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • E-mail

Přihlášení uživatele
  • zapomenuté heslo
  • registrace uchazeče
  • registrace zaměstnavatele
  • Facebook přihlášení

Z blogu „Co se děje“

Tři pivovarští nováčci přímo v metropoli

Tři pivovarští nováčci přímo v metropoli

Objevování nových minipivovarů přestalo být soutěžní disciplínou beergeeků. Přibývají ve městech i na venkově, přičemž jejich počet už zvládl překročil čtyři stovky. O úspěchu či dokonce setrvání na trhu ovšem na základě atraktivity nabídky, úrovně prostředí i umění marketingu majitelů rozhodují hosté. Bude zajímavé sledovat, kolik přízně udělí a zachovají třem novým restauračním pivovarům, rozesetým po různých koutech hlavního města. Společným rysem trojice nováčků je zajímavé pivní portfolio a bohatá nabídka kuchyně, ale také vysoké renomé jejich sládků. více

Jaká budou letošní Svatomartinská?

Jaká budou letošní Svatomartinská?

Přesně za dva týdny se začnou otevírat Svatomartinská vína. Podle předběžných odhadů jich na trh letos zamíří přes 2 200 000 láhví, což je obdobné množství jako v loňském roce. Mimořádně teplý a slunečný ročník navíc slibuje vysokou kvalitu. více

Svatomartinská husa po celý listopad

Svatomartinská husa po celý listopad

S oslavami svatého Martina, jehož svátek připadá na 11. listopadu, je kromě otevírání mladých vín od moravských a českých vinařů spojena také tradiční svatomartinská husa. Do své nabídky ji zařadila i pražská restaurace Mlýnec, a to hned po celý listopad. více

Letenské Belcredi je bistro i bar

Letenské Belcredi je bistro i bar

Už bezmála rok se o přízeň hostů v Praze na Letné uchází Bistro & Bar Belcredi. Zaujmout chce jak sezonní kuchyní inspirovanou pokrmy z různých koutů světa, tak nabídkou nápojů, jež kromě domácích limonád, vína či piva zahrnuje také koktejly. více

Prague Bar Show se po sedmi letech otevírá veřejnosti

Prague Bar Show se po sedmi letech otevírá veřejnosti

Osmý ročník Prague Bar Show se opět odehraje v industriálních prostorech Pragovky ve Vysočanech, tentokrát v neděli 21. října a v pondělí 22. října. První den bude mít nově možnost Prague Bar Show navštívit i široká veřejnost, gastronomičtí nadšenci a foodies. Druhý den zůstane koncept Prague Bar Show tradiční, tedy striktně vyhrazen profesionálům z HoReCa segmentu. Organizátorem akce je odborný magazín Barlife mapující českou nápojovou scénu od roku 2004. více

  • Obchodní podmínky
  • O nás
  • Kontakty
  • Ceník
  • Mapa serveru
  • webdesign PILOT
  • Platforma aPilot
  • Obchodní podmínky
  • O nás
  • Kontakty
  • Ceník
  • Mapa serveru
  • webdesign PILOT
  • Platforma aPilot
  • © 2019 D&R Solution s.r.o.